Zonnet webmail

Zonnet webmail

Gratis internetdiensten aanbieden zoals ZonNet webmail was het doel van Radio 538 en Free Record Shop. Bij een miljoen klanten zou het een succes zijn geweest maar het liep niet zoals verwacht. In 2003 waren er ‘nog’ maar 100.000 klanten. Bij lange na niet de 1000.0000 waarop ingezet werd. Twee jaar laten volgde dan ook een te verwachten stap, Versatel schapte de naam Zon en een paar maanden laten werd nog radicaler het gehele bedrijf opgeheven. Voor u als e-mailgebruiker veranderde er dus veel maar de @zonnet.nl adressen zijn nog steeds in gebruik. Op dit moment is Tele2 de plek waar u dient te zijn.

Wat is er nu gebeurd met mijn Zonnet webmail

Zonnet bestaat niet meer maar uw webmail is nog steeds beschikbaar. De dienst is over genomen door de ISP Tele2. Een aanbieder die zelf ook internetdiensten en e-maildiensten aanbiedt. Uw gegevens zijn hier veilig en met de overgang weet u zeker de komende tijd gebruik te kunnen blijven maken van de dienst.

Is het overal te gebruiken?

Net als bij andere mailaanbieders is het mogelijk overal ter wereld in te loggen op uw account. Dit kan gemakkelijk via de url aan de linker kan. Ook is het mogelijk om het account in te stellen op uw smartphone. Dit kan zowel met een android of iOs systeem. Wij hebben de gegevens hiervoor in de tabbladen vermeld.

Problemen met uw mail?

Heeft u problemen met de e-mail? Bekijk dan de opties hieronder. Gemakkelijk je wachtwoord resetten, contact opnemen met de helpdesk en natuurlijk een stappenplan om de mail in te stellen.