Zonnet webmail inloggen

Zonnet webmail

Inloggen op Zonnet webmail?

Wil je inloggen op Zonnet webmail met je oude @zonnet e-mailadres? Goed nieuws, want dat kan nog steeds! Supersnelle mailservers en een betrouwbaar netwerk in Nederland en België zorgen ervoor dat je Zonnet webmail en e-mail overal en altijd beschikbaar is.

Het behouden van je oude Zonnet mailadres is alleen nog mogelijk wanneer je daar een jaarabbonement voor afneemt bij Zonnet.nl. Vanaf 1 april 2021 is Zonnet begonnen met het opruimen van de Zonnet e-mailadressen die geen betaald abonnement hebben afgesloten.

Let op: Heb je geen abonnement en problemen met inloggen op je Zonnet e-mailadres? Onderneem actie!

Zonnet webmail alleen bereikbaar voor klanten met een jaarabonnement

Instellingen van Zonnet webmail

Wil je voor je @zonnet.nl-mailadres een mailprogramma zoals Outlook of mail op je telefoon instellen? Gebruik dan deze instellingen:

Zonnet Webmail POP3 instellingen
Gebruikersnaam: het gedeelte voor het '@'-teken
Wachtwoord: wachtwoord voor de webmail

Inkomende e-mail (POP3): pop3.versatel.nl
Poortnummer (POP3): 110
Poortnummer (POP3) SSL: 995

Zonnet Webmail SMTP instellingen
Uitgaande server: smtp.versatel.nl
Uitgaande poort: 25
Inloggen vereist: Yes

Server voor uitgaande e-mail (SMTP): smtp.versatel.nl
Poort uitgaande mail: 25

Selecteer de optie ‘Voor de server voor uitgaande email (SMTP) is verificatie vereist’ of Identiteitscontrole 'Wachtwoord' (zie gebruikersnaam en wachtwoord hierboven). Het is niet mogelijk zonder verificatie gebruik te maken van de uitgaande server (SMTP).

Kijk op de site van je provider om te zien wat de juiste instellingen zijn voor het versturen van e-mail. Poorten voor uitgaande e-mail kunnen verschillen per provider. Ben je betalende klant bij Zonnet? Als SMTP-server (uitgaande mailserver) kunt je gebruikmaken van mail.jouwdomein.ext, waarbij je jouwdomein.ext vervangt door je eigen domeinnaam. Dit geldt ook voor de POP-server.

Zonnet Webmail IMAP instellingen
Als IMAP-server (inkomende mailserver) kun je gebruik maken van mailserver.ext, waarbij je mailserver.ext vervangt door de naam van jouw mailserver. Deze naam vind je via jouw abonnementenoverzicht na het inloggen bij Zonnet in het E-synergy control panel, onder het hostingpakket.