Zeelandnet webmail

Zeelandnet webmail

Zeelandnet is een internet provider in de provincie Zeeland, maar is tegelijkertijd ook een regioportal. Je vindt er het laatste nieuws, het weer, vacatures, kunt er spelletjes spelen en allerlei andere zaken. Via Zeelandnet kun je tevens verschillende pakketten afsluiten op het gebied van internet, bellen en televisie. Vervolgens wordt je pakket geleverd door Delta. Wanneer je een dergelijk pakket afsluit, krijg je hierbij een persoonlijke informatie pagina (PIP) en webmailaccount.

Verschillende abonnementen

Je hebt de keuze uit verschillende abonnementen. De grootte en het aantal e-mailadressen is afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Bij bijvoorbeeld een basis abonnement kun je 5 verschillende e-mailadressen aanmaken en heb je 50 MB aan ruimte per e-mailadres. Wil je meerdere e-mailadressen kunnen aanmaken of heb je meer ruimte nodig? Dan kun je een groter abonnement afsluiten. Dit is geheel afhankelijk van je persoonlijk behoefte. Het is ook mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten.

Zeelandnet e-mail

Bij je abonnement krijg je ook de persoonlijke gegevens van je PIP en om in te loggen op je webmail. E-mails kun je zowel op je smartphone als op je tablet ontvangen of versturen. Al je e-mail wordt gesynchroniseerd zodat alles altijd up to date is. Verwijder je een e-mail op je tablet? Dan zal dit ook bijgewerkt worden op je smartphone en computer. Zo kun jij altijd en overal bij je persoonlijke e-mail.