Vodafone webmail

Vodafone webmail inloggen

Inloggen op Vodafone webmail?

Wanneer je een internetabonnement afsluit bij Vodafone, krijg je een persoonlijk e-mailaccount. Dit is de Vodafone webmail. De e-mail die je op dit account krijgt, kun je lezen op een laptop, smartphone, tablet of desktop. Let op: er moet wel een up to date browser op je apparaat zitten.

Net zoals bij anders diensten krijg je een persoonlijke gebruikersnaam (dit is je e-mailadres) met een wachtwoord. Deze gegevens worden bij de het afsluiten van je internetabonnement meegezonden. Door middel van deze e-mail kun je inloggen op je persoonlijk Vodafone webmail.

Voordelen van Vodafone webmail

Het is ook mogelijk om e-mail te verzenden en ontvangen, zonder dat je daarbij gebruik maakt van een browser. Door middel van een Apple mail of Outlook Express kun jij je e-mail ontvangen op je laptop, smartphone of tablet. Hiervoor heb je bepaalde instellingen nodig, zoals imap, smtp of pop3. Het is ook mogelijk om al je e-mail op één adres te ontvangen.

Met het Vodafone thuis pakket kun je vijf verschillende aliassen aanmaken. Ook is het mogelijk om extra e-mailadressen aan te maken en je e-mailvoorkeuren aan te passen. Laat bijvoorbeeld je e-mail automatisch doorsturen, verhoog je beveiligingsniveau of laat een automatisch antwoord verzenden.

Over Vodafone webmail en het bedrijf achter Vodafone

Vodafone kan gezien worden als een van de grootste telecommunicatiebedrijven ter wereld. Dit bedrijf biedt hun diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten aan. Dit zijn diensten zoals telefonie, internet (data) en televisie. Dit wordt gedaan door een hoogstaand netwerkinfrastructuur. Hierdoor ben je verzekerd van een goede kwaliteit. Zij willen klanten dan ook de beste ervaring bieden.

Bij het aanschaffen van een pakket, kun je ook gebruikmaken van Vodafone webmail. Vroeger was het zelf de aanbieder van postverwerking echter is dit in 1998 gespitst waarna TNT post ontstond.

POP3 en SMTP instellingen Vodafone webmail

Your Name: Naam van uw account bijvoorbeeld “Vodafone”
E-mail Address: Vul hier uw mailadres in
Account Type: Pop3 of Imap afhankelijk van uw provider
Incoming mail server: vul hier de inkomende mail server van het mailadres in
Outgoing mail server (smtp): authsmtp.vodafone.nl
Serverpoort: 587
Type versleuteling: STARTTLS (indien beschikbaar) / TLS / SSL
Verificatie vereist/identiteitscontrole: Ja