vodafone webmail

Vodafone webmail

Vodafone kan gezien worden als een van de grootste telecommunicatiebedrijven ter wereld. Dit bedrijf biedt hun diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten aan. Dit zijn diensten zoals telefonie, internet (data) en televisie. Dit wordt gedaan door een hoogstaand netwerkinfrastructuur. Hierdoor ben je verzekerd van een goede kwaliteit. Zij willen klanten dan ook de beste ervaring bieden. Bij het aanschaffen van een pakket, kun je tevens gebruikmaken van webmail. Hoe werkt de webmail bij Vodafone en waar kun je gebruik van maken?ers. Vroeger was het zelf de aanbieder van postverwerking echter is dit in 1998 gespitst waarna TNT post geboren werd.

Hoe werkt Vodafone webmail?

Wanneer je een internetabonnement afsluit bij Vodafone, krijg je een persoonlijk emailaccount. Dit is de Vodafone webmail. De e-mail die je op dit account krijgt, kun je ontvangen op een laptop, smartphone, tablet of desktop. Let op: er moet wel een up to date browser op je apparaat zitten. Net zoals bij anders diensten krijg je een persoonlijke gebruikersnaam (dit is je e-mailadres) met een wachtwoord. Deze gegevens worden bij de het afsluiten van je internetabonnement meegezonden. Door middel van deze e-mail kun je inloggen op je persoonlijk Vodafone webmail.

Vodafone webmail gebruik zonder browser

Het is ook mogelijk om e-mail te verzenden en ontvangen, zonder dat je daarbij gebruik maakt van een browser. Door middel van een Apple mail of Outlook Express kun jij je e-mail ontvangen op je laptop, smartphone of tablet. Hiervoor heb je bepaalde instellingen nodig, zoals imap, smtp of pop3. Het is ook mogelijk om al je e-mail op één adres te ontvangen. Met het Vodafone thuis pakket kun je vijf verschillende aliassen aanmaken. Ook is het mogelijk om – in totaal – extra e-mailadressen aan te maken en je e-mailvoorkeuren aan te passen. Laat bijvoorbeeld je e-mail automatisch doorsturen, verhoog je beveiligingsniveau of laat een automatisch antwoord verzenden.