Verizon webmail

Verizon webmail

Verizon (officieel Verizon Communications) is een van de meest grote Amerikaanse telecommunicatiebedrijven. Op het gebied van netwerken is het dan ook een marktleider. In juli 2016 is tevens bekend geworden dat ze (voor een flink bedrag) Yahoo gaan overnemen. Yahoo is een bekende zoekmachine en de e-maildienst van Yahoo behoort tot een van de marktleiders. Door samenwerkingen met deze provider kunnen Nederlandse bedrijven en daarmee consumenten ook gebruikmaken van de kwaliteiten, communicatie-oplossingen en netwerken van dit bedrijf. ers. Vroeger was het zelf de aanbieder van postverwerking echter is dit in 1998 gespitst waarna TNT post geboren werd.

Diensten Verizon

Consumenten kunnen tegen een redelijke prijs gebruikmaken van high-speed internet, satelliet, televisie en andere diensten. Ook kun je via deze aanbieder gebruikmaken van een persoonlijke webmail. Deze krijg je bij het gebruik van internet via deze aanbieder. Het is mogelijk om meerdere e-mailaccounts, sub accounts en aliassen aan te maken. Op verschillende apparaten, zoals een computer laptop of mobiele telefoon kun jij je accounts installeren (Outlook en Gmail) en e-mails importeren, je contacten en je agenda inzien. Het is mogelijk om je e-mail op verschillende apparaten te laten configureren.
Verizon webmail ondersteund Firefox 1.5 en Internet Explorer 6 en hoger. Via internet Explorer zal je webmail het beste werken. Via de website kun je inloggen en snel jouw mailbox openen.