Solcon webmail inloggen

Solcon webmail

Inloggen op Solcon webmail?

Op zoek naar het inlogadres voor Solcon webmail? Al enkele jaren op rij is het bedrijf wat de Solcon webmail aanbiedt door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste provider. Ook in 2021 geven huidige klanten van Solcon de Solcon webmail een hoge score.

De nieuwe Solcon Webmail is vernieuwd en sneller, beter en veiliger dan de oude mailomgeving. Ook is de nieuwe Solcon Webmail te gebruiken op mobiel en tablet. Wel zo gemakkelijk!

De persoonlijke service en aandacht is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van dit bedrijf, maar vooral de veiligheid staat voorop. Niet voor niets heet Solcon webmail ook Solcon Secure Webmail.

Solcon webmail: alles in één

Solcon Secure Webmail biedt je een volledig pakket door verschillende diensten in één aan te bieden. Naast de webmail kun jij afspraken vastleggen, gedeelde agenda’s inzien en ook taken en notities maken in de agenda. Helaas is Qdisk bij Solcon komen vervallen bij de nieuwe webmail. De nieuwe Solcon Webmail heeft geen opties voor bestandsopslag. Het bedrijf adviseert hiervoor gebruik te maken van Microsoft OneDrive of Dropbox.

Wat zit er in het pakket van Solcon webmail?

Het voordeel van Solcon webmail is dat je er overal ter wereld met een internetverbinding toegang toe hebt. Daarnaast is het mogelijk om in je agenda een videoconference te doen. Dit is heel gemakkelijk wanneer je bijvoorbeeld thuis aan het werk bent.

Bij de Solcon Secure webmail krijg je standaard een domein, met daarbij 5 verschillende accounts en mailboxen. Hierbij is er 5 GB aan ruimte beschikbaar en je bestanden kun je opslaan op de Qdisk met maar liefst 25 GB ruimte. Ook maak je eenvoudig tot wel 10 verschillende aliassen aan. Heel handig wanneer je al je e-mail op hetzelfde adres wilt ontvangen.

Diensten naast Solcon webmail

Als totaalaanbieder is internet één van de eerste diensten waar je aan denkt. Dit is dan ook het kernproduct van deze organisatie. Daarbij is gekomen het aanbieden van TV. Dit met vele interactieve mogelijkheden, denk hierbij aan TV gemist, TV pauzeren en het bekijken van een uitzending op je tablet.

Ook als telecomprovider zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je gemakkelijk bellen naar mobiel en vaste nummers. Kan je mobiel internetten en betaal je enkel voor wat je gebruikt. Communiceren is een van je eerste persoonlijke behoeften. Hetzij het met je gezin, met vrienden, familie of op het werk. Hierbij is het handig om goed overzicht te kunnen houden.

Met een overzichtelijke webmail en alle andere diensten, zoals een agenda, kun je veel beter overzicht houden. Met Solcon Secure webmail heb je overal toegang en is je e-mail beschikbaar op meerdere mobiele apparaten. Hierdoor kun jij snel een e-mail versturen en ook gemakkelijk al je e-mail en andere zaken beheren. Solcon zorgt ervoor dat jij kunt internetten is een zo veilig mogelijke omgeving.

Instellingen van Solcon webmail

Wil je voor je @solcon.nl-mailadres een ander mailprogramma instellen? Gebruik dan deze instellingen:

Solcon Webmail POP3 instellingen
Server voor inkomende mail: pop.solcon.nl
Poort: 110
Server voor uitgaande mail: mail.solcon.nl
Poort: 25

Indien je mail wilt versturen vanaf een andere provider, gebruik dan de volgende instellingen voor de uitgaande mailserver:
Server voor uitgaande mail: mail.solcon.nl
Poort: 587
Beveiligingstype: TLS
Verificatie gebruiken: Ja (dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als de server voor inkomende mail)

Solcon Webmail IMAP instellingen
Verstuur je mail via een Solcon internetverbinding? Gebruik dan de volgende instellingen:
Server voor inkomende mail: imap.solcon.nl
Poort: 143
Poort: 993

Server voor uitgaande mail: mail.solcon.nl
Poort: 25

Wil je mail versturen vanaf een andere provider? Gebruik dan de volgende instellingen:
Server voor uitgaande mail: mail.solcon.nl
Poort: 587
Beveiligingstype: TLS
Verificatie gebruiken: Ja (dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als de server voor inkomende mail)