Online webmail inloggen

Online webmail inloggen

Online webmail inloggen

Online webmail is een dienst van Online.nl. Hiermee kan je gemakkelijk inloggen op je e-mail.

Via het online webmail systeem benader je je online.nl e-mailadres. De provider biedt verschillende diensten aan zoals internet, televisie en telefoondiensten voor particulieren

Inloggen op je Online webmail

Er zijn verschillende manieren waarop je e-mail kan bekijken. Veel mensen kiezen ervoor om een programma als Outlook te installeren op hun computer en dit te gebruiken om de mail op te halen.

Naast de computer is het ook mogelijk de tablet of mobiel te gebruiken om berichten op te halen. Wanneer je meerdere devices gebruikt is het handig te gaan voor het IMAP protecol.

Wanneer je gebruikt maakt van POP3 zal de mail van de webserver op jouw computer/tablet/telefoon gedownload. Prima wanneer je maar gebruikt maakt van één computer maar minder handig wanneer je ook je berichten wilt inkijken met je mobiel of tablet.

Gratis webmail van Online.nl

Elke klant van Online.nl krijgt gratis webmail van Online.nl met een eigen @online.nl e-mailadres. Hoe werkt de webmail precies? En hoe stel je het in? Lees snel verder voor alle tips om webmail van Online.nl optimaal te gebruiken.

Over webmail van Online.nl

De webmail van Online.nl is een gratis dienst voor klanten van Online.nl. Met deze dienst kun je overal via een browser e-mails lezen en versturen. Het adres van de webmail-omgeving is webmail.online.nlss

Inloggen op Online.nl webmail

Inloggen op je Online webmail doe je met je Mijn Online.nl inloggegevens. Weet je deze gegevens niet? Zoek in je mail, of achterhaal je gebruikersnaam of stel je wachtwoord eenvoudig opnieuw in.

Onthoud Online webmail inloggegevens

Wanneer je vaker inlogt op dezelfde computer is het handig wanneer je gegevens automatisch ingevuld worden, zodat je niet steeds opnieuw je Online wachtwoord en Online gebruikersnaam hoeft in te vullen. Bij het aanmelden op Online kun je de optie inloggegevens onthouden, zodat je niet meer steeds apart hoeft in te loggen.

Het is aan te raden om dit alleen te doen bij de Online webmail op computers waar jij alleen op werkt.

Online POP3 instellingen en server

Mail type (protocol): POP3
Inkomende mail server: pop.online.nl

Online SMTP instellingen en server

Uitgaande mail server: smtp.online.nl

Online IMAP instellingen

Mail type (protocol): IMAP
Inkomende mail server: imap.online.nl
Inkomende mail server poort: 143
Uitgaande mail server: smtp.online.nl
Uitgaande mail server poort: 25