Kliksafe webmail

Kliksafe webmail

Tegenwoordig is het internet en de communicatie via het internet niet meer uit ons leven weg te denken. Het is onmisbaar geworden op zakelijk gebied, maar ook in het bedrijfsleven speelt dit een grote rol. Kliksafe is een internetserviceprovider dat het internet voor iedereen zo betaalbaar, maar ook zo veilig mogelijk te maken. Deze provider biedt uitsluitend gefilterd internet, waardoor je verzekerd bent van een veilige verbinding.

Wat voor diensten?

Particulieren, bedrijven, organisaties en bijvoorbeeld scholen kunnen bij Kliksafe terecht voor alle mogelijkheden op het gebied van internet en het veilig stellen van belangrijke informatie. Zij streven ernaar dat alle mogelijkheden van internet zoveel mogelijk benut worden en ongewenste zaken verweerd worden. Hierbij maakt het niet uit van welke verbinding je gebruik maakt (kabel, telefoonlijn, glasvezel, enzovoort). Bij het afsluiten van een abonnement krijg je tegelijkertijd de mogelijkheid om je e-mail via een veilige verbinding te beheren. Hierbij heb je de mogelijkheden om meerdere adressen en aliassen aan te maken. Hoeveel e-mailadressen je kunt aanmaken is afhankelijk van het abonnement dat je bij de aanbieder afsluit.

E-mail beheren buiten de deur

Als je bijvoorbeeld op vakantie gebruikt maakt van internet, is dit internet in de meeste gevallen van een andere aanbieder. Wanneer je een e-mailaccount hebt bij Kliksafe, is het niet mogelijk om via een andere verbinding e-mails te versturen. Dit is zo ingesteld voor de veiligheid van beide partijen. In dit geval kun je gebruikmaken van de webmail van Kliksafe. Indien je toch je eigen e-mailprogramma wilt gebruiken, dan moeten de instellingen gewijzigd worden. De uitgaande e-mailserver (SMPT) moet dan vervangen worden door de server van de verbinding waar je op dat moment gebruik van maakt.