@Home webmail inloggen

@Home webmail

Inloggen op @Home webmail?

Op zoek naar het oude inlogadres voor @Home webmail? De home webmail was altijd toegankelijk via webmail.home.nl. @Home was voorheen een leverancier van televisie, internet en telefonie. Het bedrijf is samen met Multikabel gefuseerd waardoor het nieuwe bedrijf Ziggo is geboren.

Na de fusie is het oude adres om via @Home webmail in te loggen veranderd naar de webmail van Ziggo. De functionaliteiten zijn verder wel gelijk gebleven. De webmail is overal ter wereld gewoon via de browser te bekijken. Doordat je geen programma op je computer hoeft te installeren is het wel nodig elke keer je wachtwoord in te vullen. Een klein nadeel van de verdere flexibele webmail techniek.

Specificaties @Home webmail

@Home was tevens een bedrijf wat ontstaand is uit een fusie. Dit door het samengaan van PAlet Kabelcom en Castel. De dienstverlening op het gebied van internet was niet landelijk je moest in het verzorgingsgebied wonen van deze aanbieder.

Inloggen op je oude @Home webmail kan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze inloggegevens werken gewoon bij Ziggo, waar je zonder problemen met je oude @home.nl gebruikersnaam inlogt.

Instellingen van @Home webmail

Wil je voor je @Home.nl-mailadres een ander mailprogramma instellen? Hieronder vind je de serverinstellingen van @Home e-mail.

@Home Webmail IMAP-instellingen

Gebruik bij voorkeur de IMAP-instellingen voor het instellen van e-mail op je pc, tablet of smartphone. Hiermee blijft je e-mail beschikbaar op meerdere apparaten.

Inkomende serverinstellingen
server: imap.ziggo.nl
serverpoort: 993
type versleuteling: TLS/SSL
verificatie vereist: ja
gebruikersnaam: volledig @home.nl e-mailadres
wachtwoord: je e-mailwachtwoord

Uitgaande serverinstellingen
server: smtp.ziggo.nl
serverpoort: 587
type versleuteling: STARTTLS, TLS of SSL
verificatie vereist: ja
gebruikersnaam: volledig @home.nl e-mailadres
wachtwoord: je e-mailwachtwoord

@Home Webmail POP3 instellingen (inkomende server)

Gebruik de POP-instellingen alleen als je e-mailprogramma geen IMAP ondersteunt en je e-mails maar op één apparaat wilt lezen. In alle andere gevallen raden we je aan om IMAP te gebruiken. Gebruik POP en IMAP niet door elkaar op verschillende apparaten. Je e-mails blijven dan alleen op het apparaat met de POP-instellingen zichtbaar.

Server: pop.ziggo.nl
Serverpoort: 995
Verificatie vereist: ja
Type versleuteling: TLS/SSL
Gebruikersnaam: volledig @home.nl e-mailadres
Wachtwoord: je e-mailwachtwoord

@Home Webmail SMTP instellingen (uitgaande server)

Server: smtp.ziggo.nl
Serverpoort: 587
Type versleuteling: STARTTLS, TLS of SSL
Verificatie vereist: Ja
Gebruikersnaam: volledig @home.nl e-mailadres
Wachtwoord: je e-mailwachtwoord