Concepts webmail

Concepts webmail

In verleden leverde het bedrijf Concepts onder eigen naam televisie, internet, telefoon en webmail via glasvezel en ADSL. Nu is nu overgenomen en onderdeel van KPN en is verder gegaan onder de naam Telfort, welke een dochteronderneming van KPN is. Voor het glasvezel maakte ze gebruik van Reggefiber, tevens een dochteronderneming van KPN. Voor ADSL wordt er gebruik gemaakt van het kopernetwerk van KPN. Radio en televisie wordt gaat via Glashart Media. Gebruikers met een Concepts webmail, kunnen nu inloggen door middel van de volgende link: https://webmail.concepts.nl. Mensen die nu een abonnement afsluiten zullen een Telfort webmail account krijgen.

Inloggen Concepts mail nog steeds mogelijk

Het concepts mailadres wordt door veel mensen nog gewoon gebruikt, omdat dat e-mail account bij al hun contacten bekend is. Gelukkig biedt Telfort als nieuwe eigenaar van Concepts nog steeds de mogelijkheid om inloggen op concepts webmail te doen zoals men dat gewend was. De oude concepts.nl link werkt nog steeds, hoewel mensen die naar concepts.nl navigeren doorgelinkt worden naar de site van Telfort. Het inloggen op concepts mail kan dus via de oude link nog prima.

Telfort en KPN

KPN is het hoofdmerk en tegelijkertijd het moederbedrijf. KPN heeft verschillende merken, waaronder Telfort. Mensen die destijds een abonnement hebben afgesloten bij deze aanbieder, zijn automatisch overgegaan naar Telfort. Dit is een telecomaanbieder die zich zowel richt op consumenten als op zakelijke gebruikers. Een betaalbare prijs en goede kwaliteit staat bij dit bedrijf voorop. Ze bieden internet, televisie en telefonie.